KreuCelebrity

Kufizimet mjekësore të Kate Middleton, një muaj pas operacionit!

Kufizimet mjekësore të Kate Middleton, një muaj pas operacionit!

Në këtë pikë, ende nuk dihet burimi i vërtetë i sëmundjes së Princeshës Kate që e bëri atë të bënte një operacion urgjent abdominal. Një mori simpatizantësh të familjes mbretërore kanë shprehur mbështetje për Kate Middleton gjatë kësaj kohe sfiduese.

Ka kaluar një muaj që ajo i është nënshtruar një operacioni dhe ende nuk është e qartë se çfarë ka ndodhur.Ndërsa Pallati Kensington hesht, ka disa mesazhe nga Familja Mbretërore se ajo është në shërim dhe duke përparuar drejt një rikuperimi të plotë.

Kufizimet mjekësore të Kate Middleton, një muaj pas operacionit!

Sipas një raporti të fundit nga revista “Tatler”, ekziston një protokoll që mjekët këshilluan princeshën Kate të ndiqte. Kjo përfshin kufizime të tilla si mungesa e aktivitetit që kërkon shumë përpjekje fizike. Për sa i përket dietës së saj, mjekët e rekomandojnë atë që të ketë një plan të larmishëm që mund ta ndihmojë atë të rifitojë forcën e saj.

Ilaçi i saj më i madh deri tani janë fëmijët e saj George, Charlotte dhe Louis. Kalimi i kohës me ta ka qenë aspekti më inkurajues i shërimit të saj. Princesha Kate gjithashtu merr vizita të rregullta nga prindërit dhe miqtë e saj të përjetshëm.

Kufizimet mjekësore të Kate Middleton, një muaj pas operacionit!

Sa i përket rikthimit të saj në jetën publike, ende nuk ka informacione se kur mund të ndodhë kjo. Të gjithë përreth Princeshës Kate janë aktualisht të përqendruar për t’i dhënë ndihmë për shërim të plotë. Sapo të ndodhë kjo, do të kemi më shumë informacion për rikthimin e saj të mundshëm në qendër të vëmendjes.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF