KreuCelebrity

Marrëdhënia e Gaz Pajës dhe Ira Seferit në krizë?! Faktet që e tregojnë këtë!

Marrëdhënia e Gaz Pajës dhe Ira Seferit në krizë?!

Aktori Gaz Paja dhe partnerja e tij Ira Seferi duket se po kalojnë ditë jo të mirë në marrëdhënien e tyre.

Tashmë prej kohësh rrjetet sociale janë bërë një tregues i mirë për marrëdhëniet mes çifteve, edhe pse duhet thënë që jo gjithmonë mund të jetë e vërteta e mundshme. Dhe me një vështrim të lehtë në Instagramin e Irës shohim që ajo nuk ka më asnjë foto krah partnerit të saj Gaz Pajës, edhe pse ky i fundit ende mban disa prej tyre në llogarinë e tij (fotoja e fundit e tyre së bashku është dy vite me parë)

Marrëdhënia e Gaz Pajës dhe Ira Seferit në krizë?!

 

E njëjta gjë ndodh edhe me të qenit miq, Ira e ka hequr bashkëshortin e saj nga ky rrjet social, ndërkohë që ky i fundit ende jo.

Marrëdhënia e Gaz Pajës dhe Ira Seferit në krizë?!

Një tjetër fakt që të çon të mendosh që ata nuk janë bashkë është fakti që nuk janë parë më në publik dhe dalja më e fundit vetëm e Gaz Pajës ishte në premierën e filmit “5 herë Jo”, ku aktori ishte i shoqëruar nga disa miq.

Marrëdhënia e Gaz Pajës dhe Ira Seferit në krizë?!

Kujtojmë që Gaz Paja dhe Ira celebruan dashurinë në tyre në një dasmë madhështore disa vite më parë dhe janë bekuar me një djalë, të cilin e kanë pagëzuar me emrin Dardi.

Marrëdhënia e Gaz Pajës dhe Ira Seferit në krizë?!

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF