KreuCelebrity

Nuk e paska lënë vetë, përse u penalizua Bardhi nga hyrja në BBV3?

Nuk e paska lënë vetë, përse u penalizua Bardhi nga hyrja

Bardhi ishte një ndër emrat e konfirmuar si banorët e BBV3, por perfundimisht, këngëtari nuk do të jetë pjesë e kastit te edicionit qe nis sonte.

Nuk e paska lënë vetë, përse u penalizua Bardhi nga hyrja

Dhe nuk qenka terhequr ai, por sipas disa burimeve, është “penalizuar” nga produksioni duke i hequr mundësinë e konkurimit, pasi këngëtari konfirmoi hyrjen e tij në BBV në një nga koncertet e tij, duke u shprehur se po kërkonte që tani mbështetjen dhe votat e publikut.

Kjo gjë bie ndesh me rregulloren e spektaklit, ku banorët nuk duhet të konfirmojnë pjesëmarrjen e tyre pa nisur ende BBV,e aq më tepër të bëjnë “fushata” për grumbullim votash.

Me heret, uj nenkuptua se Bardhi nuk do të hynte në shtëpinë më të famshme me konkurrentët e tjerë më 13 Janar, dhe ai qe shprehur se pikërisht ditën e shtunë, do të performojë për fansat e tij në një nga Club-et e kryeqytetit.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF