KreuCelebrity

Princi William rifillon detyrat mbretërore, një javë pasi Kate Middleton doli nga spitali!

Princi William rifillon detyrat mbretërore, një javë pasi Kate

Princi William, trashëgimtari i fronit të mbretit Charles III, do të kthehet në detyrat zyrtare mbretërore vetëm shtatë ditë pasi Kate Middleton u kthye në shtëpi nga spitali pasi iu nënshtrua një operacioni të planifikuar abdominal në Klinikën e Londrës.

Vetë William u tërhoq përkohësisht nga detyrat mbretërore, por tani ai do të kthehet për të përmbushur dy detyrime; një prej tyre do të jetë për mbledhjen vjetore të fondeve të Ambulancës Ajrore në Londër dhe tjetra do të jetë një investim i ri në Kështjellën Windsor jo shumë larg shtëpisë së tij.

Operacioni i Kate Middleton ka qenë shumë i fshehtë dhe nuk dihet shumë për të,  Edhe nëna e Middleton, Carole, u kujdes për fëmijët mbretërorë, George, Charlotte dhe Louis, ndërkohë që  edhe vëllai dhe motra e Middleton ofruan ndihmën e tyre së bashku me William pasi familja dëshironte t'i mbante gjërat sa më normale për të rinjtë.

Princi William rifillon detyrat mbretërore, një javë pasi Kate

"Dëshira e saj është që informacioni për gjendjen shëndetësore të mbetet private. Prandaj, Kensington Palace do të sigurojë përditësime mbi përparimin e Lartësisë së Saj Mbretërore vetëm kur të ketë informacione të reja të rëndësishme për të ndarë", thuhej në njoftim.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF