KreuCelebrity

Shitet në ankand dera e famshme e "Titanic"! Ja vlera!

Shitet në ankand dera e famshme e "Titanic"! Ja vlera!

Dera e famshme e filmit “Titanic” që mbajti në jetë Rose (Kate Winslet), është shitur në ankand për një çmim të lartë. Dimensionet e derës janë 2,44 metra e gjatë dhe 1,04 metra e gjerë.

Pllaka e drurit nga filmi i James Cameron i vitit 1997 arriti një shumë të madhe prej 663 000 eurosh, gjatë në ankandin në "Planet Hollywood".

Shitet në ankand dera e famshme e "Titanic"! Ja vlera!

Edhe pse zakonisht i referohet si një derë, ankandi specifikon se struktura e ndërlikuar ishte në fakt një pjesë e kornizës së derës, e vendosur pikërisht mbi hyrjen e sallonit të klasit të parë të anijes.

Çfarë tjetër u shit në ankandin "Planet Hollywood"? Kamxhiku ikonë i Harrison Ford nga Temple of Doom vendosi një rekord ankandi ekskluziviteti me çmimin e tij të shitjes marramendëse prej 484 000 €. Graali i Shenjtë, i quajtur në mënyrë të famshme "kupa e një marangozi", nga The Last Crusade, gjithashtu mori një vlerë mbresëlënëse prej 81 000 €.

Shitet në ankand dera e famshme e "Titanic"! Ja vlera!

Ndërkohë, ikonë e Jack Nicholson "Here's Johnny!" sëpata nga The Shining e Kubrick arriti në 115 000 €. Topi i bowlingut i Bill Murray nga Kingpin arriti një marrëveshje me 323 000 €, dhe kostumi i zi simbiotë i Tobey Maguire nga Spider-Man 3 shkoi për 115 000 €.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF