KreuCelebrity

"Shko vendos kremin 2 mijë euro": Egla përplaset keq me Erjolën!

"Shko vendos kremin 2 mijë euro":  Egla përplaset keq me

Nuk ka qetësi në shtëpinë e “Big Brother Vip” : Mesdita e sotme ka vijuar me debate mes vajzave, sidomos mes dy prej tyre. Tonet jane ngritur mes Erjolës dhe Eglës, ku nuk janë kursyer as ofendimet dhe gjykimet personale.

"Shko vendos kremin 2 mijë euro":  Egla përplaset keq me

Diskutimet mes tyre kishin nisur prej disa ditë që ka nisur, vajzat duket se kanë vendosur mos të bëjnë paqe. Egla iu drejtua Erjolës me ironi, duke i përmendur kremërat 2 mijë euro që moderatorja përdor dhe e ka thënë edhe në intervista apo diskutime në emisione.

"Shko vendos kremin 2 mijë euro":  Egla përplaset keq me

Erjola ka shpërthyer ndaj aktores duke i thënë se është më mirë që një femër të kujdeset sesa të jetë budallaqe.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF