KreuCelebrity

Sofia Vergara në kërkim të dashurisë në Nju-Jork!

Sofia Vergara në kërkim të dashurisë në Nju-Jork!

Aktorja e "Modern Family", 51, Sofia Vergara, ka qenë beqare që kur martesa e saj tetëvjeçare me Joe u prish verën e kaluar dhe tani ajo është gati të fillojë kërkimin për një burrë të ri. Ndërsa fliste për qytetin e Nju-Jorkut, Sofia foli për jetën e saj dashurore në “The Tonight Show” me protagonist Jimmy Fallon.

“Më pëlqen. Kush nuk e do qytetin e Nju Jorkut? Njerëzit, kjo është energjia,” tha aktorja e Modern Family. “Unë mendoj se ju keni më shumë opsione edhe me burrat".

Sofia Vergara në kërkim të dashurisë në Nju-Jork!

Duke sqaruar statusin e marrëdhënies së saj, Vergara vuri në dukje, “Unë jam beqare tani, kështu që në Nju-Jork ka më shumë njerëz. Nuk ka vetëm aktorë, shkrimtarë apo regjisorë. Unë do të kaloj më shumë kohë në Nju Jork”.

Gjatë një interviste të fundit me CBS Sunday Morning, Vergara foli për divorcin e saj nga Manganiello. “Nuk ishte keq. Më duhet të them se shtypi ishte shumë i respektueshëm dhe shumë i këndshëm. Mendova se ata do të shpiknin më shumë gjëra, ju e dini se si bëjnë zakonisht. U habita disi”.

Sofia Vergara në kërkim të dashurisë në Nju-Jork!

Vergara dhe Manganiello njoftuan ndarjen me anë të një deklaratë të përbashkët, duke njoftuar planet e tyre për t’u divorcuar. “Ne kemi marrë vendimin e vështirë për t’u divorcuar. Si dy njerëz që e duam dhe kujdesemi shumë për njëri-tjetrin, ne kërkojmë me mirësjellje respektimin e privatësisë sonë në këtë kohë ndërsa lundrojmë në këtë fazë të re të jetës sonë.

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF