KreuCelebrity

“Të bëri të jesh dikushi”; Sara merr një mesazh aspak të këndshëm, por ka një përgjigje!

“Të bëri të jesh dikushi”; Sara merr një mesazh

Ndarja e Sara Hoxhës dhe Ledri Vulës për shumë kohë ishte kryefjalë e mediave. Edhe pse ata vetë publikisht nuk e kanë konfirmuar ndarjen, ata nuk janë parë më në praninë e njëri-tjetrit.

“Të bëri të jesh dikushi”; Sara merr një mesazh

Së fundmi Sara Hoxha ka zhvilluar një bashkëbisedim me ndjekësit në rrjetin e saj social Instagram, dhe një prej tyre i ka thënë që mos të harrojë se kush i hapi rrugët që ajo është dikushi sot,

“Mos harro kush ti hapi rrugët me bë gjërat që po i bën sot dhe kush të bëri të jesh dikushi”, ky ishte mesazhi që mori Sara, jo shumë i këndshëm duhet thënë, por që blogerja ka zgjedhur ta publikojë dhe t’i japë edhe një përgjigje.

“Të bëri të jesh dikushi”; Sara merr një mesazh

“Asnjëherë. Faleminderit që ma kujtove”, ka shkruar ajo. Deri sa të vetë Sara dhe Ledri të dalin me një deklaratë publike për ndarjen e tyre, nuk dihet me saktësi nëse ndarja është e vërtetë apo e sajuar për vëmendje, siç kanë aluduar disa..

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF