KreuCelebrity

Vajza e Bruce Willis dhe Demi Moore jep një tjetër lajm të keq për familjen: Më ndryshoi jetën!

Vajza e Bruce Willis dhe Demi Moore jep një tjetër lajm të keq

Tallulah Willis, vajza e Bruce Willis dhe Demi Moore, zbuluan të premten se ajo mori një diagnozë të autizmit verën e kaluar. Në një postim në Instagram që shfaq një video të vjetër të saj dhe babait të saj, ajo me humor la të kuptohej diagnoza e saj.

“Më thuaj autizmin tënd siç pa më thënë autizmin tënd”, shkroi ajo. Ky zbulim erdhi si përgjigje ndaj pyetjes së një ndjekësi për diagnozën e saj, duke shënuar herën e parë që ajo e diskutoi publikisht atë.

“E mora vesh këtë verë dhe më ndryshoi jetën”, u përgjigj Tallulah. Tallulah e përshkroi zbulimin e saj si ndryshim të jetës, duke iu referuar vetes si "neurospicy" në një koment të mëvonshëm.

Vajza e Bruce Willis dhe Demi Moore jep një tjetër lajm të keq

Çrregullimi i autizmit (ASD) karakterizohet nga një sërë kushtesh që ndikojnë në aftësitë sociale, sjelljen dhe komunikimin. Tallulah ka qenë e hapur për betejat e saj për shëndetin mendor, duke përfshirë betejën e saj me anoreksinë dhe diagnozat e ADHD, depresionit dhe çrregullimit të personalitetit kufitar.

Ajo iu nënshtrua trajtimit për këto çështje në qershor 2022. Pavarësisht sfidave të saj personale, Tallulah mbetet e sinqertë për udhëtimin e saj drejt rikuperimit dhe vazhdon të ndajë përvojat e saj për të rritur ndërgjegjësimin dhe për të nxitur mirëkuptimin për çështjet e shëndetit mendor.

“E kuptova se ajo që doja më shumë se harmonia me trupin tim ishte harmonia me familjen time – që të mos i shqetësoja më ata, të isha mirë me motrat dhe prindërit e mi”, vuri në dukje ajo.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF