KreuCelebrity

Zarf i zi për Ilnisën, dënohet nga “Big Brother”: Ja rregulli që theu vazhdimisht!

Zarf i zi për Ilnisën, dënohet nga “Big Brother”: Ja

Një zarf i zi hyri në shtëpinë e Big Brother për Ilnisa Agollin. Arsyeja ishte se gazetarja ka thyer një ndër rregullat bazë të formatit, e ajo është mbajtja ndezur e mikrofonit gjatë kohës kur ajo flet apo kryen veprime në shtëpi.

Zarf i zi për Ilnisën, dënohet nga “Big Brother”: Ja

Sipas zarfit të zi të ardhur në shtëpi Ilnisa e ka përsëritur disa herë këtë veprim ndaj ajo do të jetë e padukshme  deri sa “Big Brother” të ketë vendosur. Nga momenti i leximit të zarfit asnjë banor nuk do i kthej përgjigje dhe nuk duhet të reagoj ndaj saj përndryshe do të dënohet.

Zarf i zi për Ilnisën, dënohet nga “Big Brother”: Ja

“Gjate këtyre ditëve “Big Brother” ka vënë re se Ilnisa ka thyer rregullin kryesorë të shtëpisë që është ndezja e mikrofonit duke qenë se është një veprim i përsëritur ajo do të dënohet të jetë e padukshme në syrin e banorëve. Asnjëri nuk duhet ti flasë apo ti kthejnë përgjigje pasi për cilin do banorë që e thyen këtë rregull do të dënohet”- shkruhej në zarf

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF