KreuFashion

Si të përshtatni një fund të gjatë në dimër në 7 ide veshjesh, një për çdo rast (përfshirë festa)

Si të përshtatni një fund të gjatë në dimër

Qoftë një darkë speciale, apo një aperitiv Krishtlindjesh në shtëpi me të afërmit dhe miqtë, gjithmonë do të ketë një fund të gjatë për ta bërë menjëherë çdo pamje më interesante: në fakt nuk është absolutisht një veshje e mërzitshme, përkundrazi, nëse kombinohet me mençuri. mund të bëhet lehtësisht “statement item” i garderobës dimërore. Gjithçka që ju nevojitet është këshilla e duhur!

Si të përshtatni një fund të gjatë në dimër

Nga modelet romantike dhe me plisa e deri tek prerjet më elegante dhe të vendosura të rrobaqepësisë, duke filluar nga prerja e fundit ne kemi përzgjedhur 8 ide mode për dimër, të cilat do t'i përshtaten çdo rasti, por mbi të gjitha do të gudulisin imagjinatën kur bëhet fjalë për "matching".

Më poshtë gjeni 7 ide veshjesh për t'ju përshtatur fundeve të gjata në dimër

Si të përshtatni një fund të gjatë në dimër

Fund lëkure e gjatë + pallto e përshtatur

Si të përshtatni një fund të gjatë në dimër

Fund i gjatë minimalist + jelek + këmishë

Si të përshtatni një fund të gjatë në dimër

Fund i gjatë me plis + pulovër

Si të përshtatni një fund të gjatë në dimër

Fund i gjatë i drejtë + xhaketë sportive

Si të përshtatni një fund të gjatë në dimër

Kostumi i thurur i përshtatshëm

Si të përshtatni një fund të gjatë në dimër

Fund i gjatë elegant + rrip

Si të përshtatni një fund të gjatë në dimër

Fund xhins + triko 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF