KreuFashion

Tendencat Vjeshtë/Dimër 2024-2025: veshjet që ju duhen për sezonin e ardhshëm!

Tendencat Vjeshtë/Dimër 2024-2025: veshjet që ju duhen për

Pasi javët kushtuar modës kanë përfunduar, ka ardhur koha të bëjmë një bilanc me tendencat për vitin e ardhshëm..

Pasarelat e Nju-Jorkut, Londrës, Parisit dhe Milanos kanë bërë sugjerimet e tyre tashmë për tendencat për Vjeshtë/Dimër 2024-25, duke paralajmëruar një sezon plot me hyrje të reja të parezistueshme, por edhe me veshje me gjelbërim të përhershëm dhe ringjallje të pashmangshme në emër të nostalgjisë.

Tendencat Vjeshtë/Dimër 2024-2025: veshjet që ju duhen për

Ne kemi hedhur në letër të gjitha gjërat e domosdoshme, të rejat më të fundit dhe frymëzimet më interesante të marra nga sfilatat dhe kemi realizuar një përmbledhje me më të bukurat..

Tendencat Vjeshtë/Dimër 2024-2025: veshjet që ju duhen për

Fustani i vogël i zi mbetet emblema e stilit që shkon përtej modës. Ai rishpik veten në përmasa dhe detaje duke i qëndruar gjithmonë besnik vetes, mbetet absolut në çdo rast..

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF