KreuFashion

Xhinse + pulovër: 7 ide për kombinimin e duhur gjatë dimrit!

Xhinse + pulovër: 7 ide për kombinimin e duhur gjatë dimrit!

Si të kombinoni xhinset dhe pulovrat? Më poshtë do të gjeni 5 kombinime (me shumë stil) që mund të provoni këtë sezon.

Në dimër gjithmonë duhet t'i kushtojmë vëmendje parashikimit të motit përpara se të vendosim se çfarë të veshim, por në një sezon me ‘kapriço’, një gjë është e sigurt: kur nuk dimë si të vishemi, ndaj kombinimi "xhinse dhe pulovër" është zgjidhja e duhur..

Xhinse + pulovër: 7 ide për kombinimin e duhur gjatë dimrit!

Me anë të këtij kombinimi jo vetëm do të ndiheni komode, por edhe do të dukeni gjithë stil.. Thjesht duke ndryshuar këpucët apo aksesorët e vegjël, ju mund të krijoni veshje të ndryshme të përshtatshme për rrethana të ndryshme.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF