KreuKopertina

Magjepsëse/ Sugjerimet e pranverës; veshje, aksesorë dhe bizhuteri!

Magjepsëse/ Sugjerimet e pranverës; veshje, aksesorë dhe

Modele: Erida Lama 

Fotografia: Renuar Locaj 

Veshja: Enada At'Nikolla

Nuk ka dyshim që e ëmbla stinë e pranverës sjell gjithmonë një revolucion të vërtete në jetën e kujtdo, e sidomos në garderobën tonë, e cila transformohet krejtësisht nga veshjet tek aksesorët, qofshin të vegjël apo të mëdhenj. Ky është momenti që lexuesit e Bordo të nisin të kërkojnë një lule, një ngjyre dhe një stil, i cili i përshtatet këtij sezoni duke na dhuruar emocione dhe përjetime të veçanta.

Magjepsëse/ Sugjerimet e pranverës; veshje, aksesorë dhe

Kopertina e Bordo në numrin Prill-Maj,  2017 e sjell pranverën më pranë nëpërmjet modeles Erida Lama veshur nga Enada At’Nikolla, numër që ne e kemi quajtur Magjepsëse.

Magjepsëse/ Sugjerimet e pranverës; veshje, aksesorë dhe

Magjepsëse/ Sugjerimet e pranverës; veshje, aksesorë dhe

Magjepsëse/ Sugjerimet e pranverës; veshje, aksesorë dhe

Magjepsëse/ Sugjerimet e pranverës; veshje, aksesorë dhe

Kopertina nr.11, Revista Bordo, Prill- Maj 2017!

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF