KreuKopertina

Hot summer Issue

Hot summer Issue

Modelë: Igli Zarka, Anisa Mukaj, Briseida Mehmeti

Veshjet: Enada At'Nikolla 

Fotografia: Geljant Kaleci

Ky numër përkon me 2 vjetorin e lindjes së Revista Bordo. Dy vite që lexuesit besnike dhe ata të rinj na kanë shfletuar me endje numër pas numri për t’u njohur me brendinë e personazheve të famshëm VIP, tendencat e fundit të modës, teknologjisë, stilit të jetesës apo receta gatimesh nga ‘chef-a’ të njohur të kulinarisë shqiptare dhe asaj të huaj.

‘Hot summer’ e kemi quajtur kopertinën e numrit Qershor-Korrik 2017, në të cilën zgjodhëm të kishim aktorin e ri Igli Zarka përkrah dy modeleve bukuroshe Anisa Mukaj dhe Briseida Mehmeti.

Kopertina nr.12, Revista Bordo, Qershor- Korrik 2017!

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF