KreuKopertina

Sekretet e vjeshtës dhe Tirana by night!

Sekretet e vjeshtës dhe Tirana by night!

Modele: Kozara Mulgeci 

Fotografia: Geljant Kaleci 

Veshja: Enada At'Nikolla 

Për shumë vjeshta është pak e mërzitshme…veçanërisht ditët e vrenjtura e me shi..!

Për mua është komplet e kundërta! Vjeshta është jetë dhe ngjyra! Është ripërtëritje pas verës së nxehtë, ku gjithë energjinë e akumuluar, gjithë idetë, projektet zënë fill dhe jetësohen pikërisht në këtë periudhë të mrekullueshme të vitit. Sa prej jush që keni në dore BORDO, e po lexoni tashmë këto radhë, keni nisur diçka të re në jetën tuaj?! Pranojeni, se edhe rikthimi tek të zakonshmet ka një tjetër energji e motiv! Pasi je i relaksuar dhe gati për një sezon të mrekullueshem! Vjeshta është e bukur dhe nuk ka vetëm gjethe që zverdhen deri sa bien. Përkundrazi!

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF