KreuKopertina

Spring Romance dhe 8 gra që frymëzojnë!

Spring Romance dhe 8 gra që frymëzojnë!

Modele: Endi Demneri 

Fotografia: Geljant Kaleci 

Veshjet: Enada At'Nikolla 

Spring Romance, një edicion romantik për pranverën e vitit 2018 do t'jua bënte ditët edhe me më shumë ngjyra. Bukuroshja Endi Demneri, e cila sot është në kulmin e karrierës së saj si modele, ishte e përzgjedhura jonë për kopertinën e Shkurt-Mars 2018.  

 

Kopertina nr.16, Revista Bordo, Shkurt- Mars 2018!

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF