KreuKopertina

Shkojmë në det/ 3 vjet Bordo, një përvjetor me miq!

Shkojmë në det/ 3 vjet Bordo, një përvjetor me miq!

Modele: Kiara Tito

Fotografia: Geljant Kaleci 

Veshjet: Enada At'Nikolla

Shkojmë në det/ 3 vjet Bordo, një përvjetor me miq!

Nuk mund ta titullonim tjetër kopertinën e verës së nxehtë të vitit 2018, përveçse përmes një thirrje për të shkuar në det. Kiara Tito, e cila asokohe ishte në nisje të karrierës në televizion ishte e përzgjedhura jonë për të qenë në kopertinën e Qershor- Korrik 2018. Kostumet dhe aksesorët e verës realizuar nga Enada At’Nikolla veshur nga moderatorja Tito sollën këtë kopertinë tejet verore. Një numër tejet special, i cili përkon me tre vjetorin e Revista Bordo. 

Shkojmë në det/ 3 vjet Bordo, një përvjetor me miq!

Shkojmë në det/ 3 vjet Bordo, një përvjetor me miq!

Shkojmë në det/ 3 vjet Bordo, një përvjetor me miq!

Shkojmë në det/ 3 vjet Bordo, një përvjetor me miq!

Shkojmë në det/ 3 vjet Bordo, një përvjetor me miq!

Kopertina nr.18, Revista Bordo, Qershor- Korrik 2018!

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF