KreuKopertina

Kopertina nr.21, Revista Bordo, Dhjetor- Janar 2019!

Kopertina nr.21, Revista Bordo, Dhjetor- Janar 2019!

Kopertina nr.21, Revista Bordo, Dhjetor- Janar 2019!

Fotografia: Edvina Meta 

Modele: Dojna Mema, Menajda Malko 

Veshjet: Enada At'Nikolla 

Kopertina nr.21, Revista Bordo, Dhjetor- Janar 2019!

Kopertina nr.21, Revista Bordo, Dhjetor- Janar 2019!

1 numër me tre kopertina; është një metodë që në Bordo e bëjmë herë pas here.

Në numrin festiv të nisjes së vitit të ri 2019, menduam që në kopertinë të bënim një ndërthurje mes një perzonazhi të njohur VIP siç ishte moderatorja Dojna Mema dhe një modeleje në fillim të karrierës së saj siç ishte bukuroshja me portret aziatik Menajda Malko. ‘Let’s Party’ do të quhej kopertina e numrit Dhjetor- Janar 2019 në të cilën ka veshje glamour, aksesorë si dhe ngjyrat dhe materialet e sezonit.   

Kopertina nr.21, Revista Bordo, Dhjetor- Janar 2019!

Kopertina nr.21, Revista Bordo, Dhjetor- Janar 2019!

Kopertina nr.21, Revista Bordo, Dhjetor- Janar 2019!

Kopertina nr.21, Revista Bordo, Dhjetor- Janar 2019!

Kopertina nr.21, Revista Bordo, Dhjetor- Janar 2019!

Kopertina nr.21, Revista Bordo, Dhjetor- Janar 2019!

Kopertina nr.21, Revista Bordo, Dhjetor- Janar 2019!

Kopertina nr.21, Revista Bordo, Dhjetor- Janar 2019!

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF