KreuKopertina

Romancë në pranverë, dedikuar stinës së bukur të luleve!

Romancë në pranverë, dedikuar stinës së bukur të

Modele: Endi Cini

Fotografia: Geljant Kaleci

Veshja: Enada At'Nikolla

Romancë në pranverë, një numër special, dedikuar stinës së bukur të luleve.  Këshilla stili me trendet më të fundit të modës, art, interior, rrëfime ekskuzive personazhesh VIP, dhe koleksioni ekskluziv by Enada At'Nikolla.

Kopertina nr.5, Revista Bordo, Prill-Maj 2016!

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF