KreuStil Jetese

Anabel Belegu triumfon në “Fitness Challenge 2023”!

10-vjeçarja Anabel Belegu ka triumfuar në Kampionatin Kombëtar “Fitness Challenge” 2023”.

Anabel Belegu triumfon në “Fitness Challenge 2023”!

Ajo garoi në disiplinën e Gjimnastikës Aerobike, për grupmoshën 6-10 vjeç, dhe ka mundur të renditet në vendin e parë.

Anabel Belegu triumfon në “Fitness Challenge 2023”!

Anabel Belegu ka lindur më 9 dhjetor 2013 në Tiranë. Ajo ka katër vite që stërvitet dhe është shumë e apasionuar pas këtij sporti.

Anabel Belegu triumfon në “Fitness Challenge 2023”!

Ky është vetëm fillimi i mbarë për 10-vjeçaren e talentuar, pasi jemi të bindur që sukseset e saj do të jenë të mëdha..

 

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF