8 modele të këndshme flokësh kur jashtë është tmerrësisht vapë

Vera erdhi dhe ditë e nxehta me diell janë të pranishme. Situata e vapës bëhet edhe më e vështirë kur keni flokë të gjatë.  Në verë drejtimi i tyre thuajse është një përpjeke e kotë, pasi ato do të marrin dredha sapo të njomen pak nga djersa. Për këtë arsye në të shumtën e rasteve shpëtimi juaj është kapja e flokëve bisht apo topuz i zakonshëm. Mirëpo nëse jeni mërzitur nga këto modele monotone, ne po ju paraqesim disa ide mjaft të bukura dhe të këndshme që mund të krijoni me flokët.

Këto modele do ju bëjnë të ndiheni elegante në çdo moment të ditës. Dhe më kryesorja, nuk do të keni më vapë, të paktën jo më nga flokët. Mund ti krijoni lehtësisht në shtëpi, nuk do ju marrin shumë kohë dhe do ju japin një pamje “cool” për këtë sezon veror.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article