Ja c’mund të bëni me çantat e ‘makeup’ që keni në shtëpitë tuaja

Trendi 2020 2021: Çantat e sendeve të bukurisë do të jenë gjërat e reja të domosdoshme nga të cilat nuk mund të heqim dorë ‘Rrëmbyer’ nga bota e kozmetikës dhe sjellë në pasarelë nga Louis Vuitton, disa sezone më parë, çantat e  bukurisë në sezonin Vjeshtë Dimër 2020 2021 janë prerogativa super elegante e aksesorëve të sofistikuar si Roger Vivier, i cili propozoi një model kadifeje të rafinuar me kopsë xhevahiri. Por është e qartë se këto çanta nuk do të kufizohen në botën e luksit. Për shkak se koleksionet e reja i kanë parë protagoniste në pasarela të ndryshme, duke paralajmëruar një mani të vërtetë.

Shikoni zgjedhjet tona të trendit 2020 2021 që do të pushtojnë garderobën dhe ‘outfit-in’ tuaj dhe zbuloni çantat e sendeve të bukurisë që nuk duhen humbur.

Louis Vuitton
Louis Vuitton
DiorDior
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Celine
Celine
Celine
Celine
Celine
Celine
Celine
Celine
Balenciaga
Balenciaga
Roger Vivier
Roger Vivier
Roger Vivier
Roger Vivier
Dior
Dior
Dior
Dior
Gucci
Gucci
Victoria Paris
Victoria Paris
Previous ArticleNext Article