KreuFashion

10 mënyra për të mbajtur balluken “perde”

10 mënyra për të mbajtur balluken “perde”

Balluket janë pothuajse gjithmonë një ide e keqe. Në vend të kësaj “pop-fringe” është pothuajse gjithmonë një zgjidhje e mirë. Jo vetëm sepse, nga vetë natyra e tyre, kur rriten transformohen dhe nuk ka nevojë të priten, por edhe sepse mbajtja e tyre është e lehtë edhe për ata që nuk kanë gjenetikën e Dakota Johnson ose Ursula Corbero.

Për ju ,këtu 10 modelet më IN për të mbajtur baluket “perde”.

Nëse është e vërtetë që balukja “perde” nuk ka dalë kurrë nga moda, duhet pranuar se shumica e meritave për këtë kthim i takon asaj. E saj është balukja më klasike “perde” dhe gjithashtu më “e vështira” për t’u mirëmbajtur: e plotë, prek vetullat dhe ka një ndarje të lehtë në mes. Duket shkëlqyeshëm si me flokë të butë të mbledhur ashtu edhe me flokë të lëshuar.

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF