Vetëm 15 vjec, princesha Leonor e Spanjës bën daljen e parë publik dhe habit me stilin!

Është vetëm 15 vjeçe, por mund të thuhet se është një monarke vërtet e bukur dhe perfekte. Bëhet fjalë për vajzën e parë të mbretit Filipe dhe mbretëreshë Leticias të Spanjës. Princesha ka bërë daljen e saj të parë publike pa praninë e babait dhe të nënës. Dhe duket pohuar që ja ka dalë për mrekulli të luajë rolin e saj. Veshur me një fustan pranveror me këpucë me pak takë ajo ka marrë pjesë në festën e 30 vjetorit të krijimit të Institutit Cervantes.

Trashëgimtaren e fronin mbretëror e kanë shoqëruar zëvendësministrja Carmen Calvo dhe drejtori i Institutit Cervantes Luis Garcia Montero. Duket që Leonor do të ndjekë gjurmët e mamasë së saj, mbretëreshë Leticias edhe në stil.  

Previous ArticleNext Article