Edhe yjet e Festivalit të Filmit në Kanë zgjodhën ngjyrën e bardhë..

Prej 6 korrikut po zhvillohet Festivali i 74-t i Filmit në Kanë dhe do të vijojë deri më 17 korrik, ku do të kulmojë me mbrëmjen finale.  Kanë qenë të shumtë yjet botërorë që kanë kaluar në tapetin e kuq, nga ku kemi vënë re që shumë prej tyre kanë zgjedhur ngjyrën e bardhë për këtë shfaqje të tyre.

Më poshtë do të shihni disa nga yjet që kemi përzgjedhur, nga ku mund të merrni disa ide nëse jeni në kërkim të një fustani elegant, me të cilin do të shkëlqeni padiskutim..

 

Previous ArticleNext Article