Xhaketat perfekte të sezonit janë pak “mashkullore”!

Xhaketat kanë rimarrë vëmendjen e merituar këtë sezon. Ato janë mënyrë për t`i dhënë bazikes trajtën e artit, sipas disa ekspertëve të modës. Dhe nuk ka nevojë të jenë shumë të shtrenjta, mjafton t`ju rrinë mirë. Ndërkohë, më të preferuarat e sezonit duket se janë ato me prerje pak “mashkullore”:

 

Previous ArticleNext Article