“Kam qarë pafund, ishte e tmerrshme”/ Jada Smith tregon se nuk ka dashur kurrë të martohej me Will Smith

Jada Pinkett Smith i ka habitur të gjithë me rrëfimin e saj ku ka treguar se “në të vërtetë nuk donte të martohej” me Will Smith.

Në fakt, aktorja e filmit “Matrix” pranoi se “ka qarë pafund” përpara se të kurorëzohej me aktorin në natën e Vitit të Ri në 1997.

“Unë isha nën një presion të madh, e dini, duke qenë një aktore e re, duke qenë e re, dhe isha shtatzënë dhe thjesht nuk dija çfarë të bëja,” tha Pinkett Smith. “Unë kurrë nuk kam dashur të martohem.”

Këto deklarata të saj  të bëra gjatë vitit 2018 janë rishfaqur sërish pas incidentit që shokoi botën në “Oscars”. Pinkett Smith kujton sinqerisht nënën e saj, Adrienne Banfield-Norris, e njohur gjithashtu si “Gammy”, 68 vjeç, duke e detyruar atë dhe Smith të martoheshin pasi ajo mbeti shtatzënë me djalin e tyre të parë së bashku, Jaden, tani 23.

“Unë me të vërtetë nuk doja të martohesha,” përsëriti Pinkett Smith ndërsa ishte ulur rreth tryezës me nënën e saj, si dhe Smith, dhe vajzën e tyre Willow.

“Dasma ishte e tmerrshme,” pranoi Banfield-Norris. “Ishte një rrëmujë. Jada ishte e sëmurë, ishte shumë e pakëndshme… Ajo nuk bashkëpunoi për asgjë.”

Duke qeshur, Pinkett pranoi, duke thënë: “Dhe isha aq e mërzitur sa më duhej të bëja një martesë. Isha aq e inatosur sa shkova duke qarë. Unë qava gjatë gjithë rrugës në altar.”

Ndërsa Will Smith tha se:
“Nuk ka pasur asnjë ditë në jetën time që të dëshiroja diçka tjetër përveçse të martohesha dhe të kisha një familje. Që nga mosha 5-vjeçare, kam imagjinuar se si do të ishte familja ime.”

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article