Jeni ftuar në një dasmë? Ja cfarë të vishni!

Influencueja Jessica Skye, ka pasur role të ndryshme brenda industrisë së modës, përpara se të kthehej në një yll në mediat sociale. Kjo njohuri dhe përvojë kanë bërë që Skye të dallojë nga shumë bashkëkombas të saj. Prirjet e Jessica-s janë drejt elementeve bazike dhe veshjeve të lehta për t`u mbajtur, por arritur ndërkohë të ruajë dhe një gamë të larmishshme ngjyrash në kombinimet e saj. Ajo cfarë propozoi këtë herë, ishin kombinimet për rastet kur jeni ftuar në një dasmë:

JASEN DRESS ES

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article