20.5 C
Tirana
E premte, 9 Qershor, 2023
spot_imgspot_img

Vrapo, për ata që nuk munden!

datë 8 maj, u organizua edicioni i pestë i maratonës Botërore “Wings for Life World Run” edhe Shqipëri.

“Wings for Life World Run”, maratona globale ku gjithë mund  vendosin qëllimet e tyre.

Pjesëmarrësit morën pjesë për të mbështetur këtë kauzë në Parkun e Liqenit Artificial duke bërë donacionet e tyre për ata  nuk munden dhe duke vrapuar në të njëjtën orë por në shtettë ndryshme me të gjithë pjesëmarrësit e “Wings for life World Run”. Sikuse çdo vit në bashkëpunim me Agjensinë e Parqeve dhe Rekreacionit dhe Bashkinë Tiranë, eventi startoi orë13:00 duke përshkruar trajektoren e Parkut të Liqenit Artifical Tiranë rreth 5KM, 10 KM apo më shumë me një kohëzgjatje prej 3 orësh.

Altin Vospri kryesoi me 35.52 KM, pra i cili ishin edhe fituesit kryesor i “Wings for Life World Run”  Shqipëri.

Wings for Life është një Fondacion Ndërkombëtar jofitimprurës me vetëm një misionpër ndihmuar shkencëtarët gjejnë një kurë për dëmtimet e palcës kurrizore. Wings for Life World Run, është eventi nëpërmjet cilit mblidhen donacione për të ndihmuar përmbushjen e misionit.

100% e tarifës dhe donacioneve kryera shkojnë drejtpërdrejt projekte kërkimore mbarë botën. Motoja e eventit “Wings for Life World Run” është VRAPO, PËR ATA QË NUK MUNDEN!

 

easy dinner ideas

te ngjashme

Te fundit