KreuCelebrity

Fill pas daljes nga BBV3, Gabriele: Meritoni nuk e do Ilnisën!

Fill pas daljes nga BBV3, Gabriele: Meritoni nuk e do Ilnisën!

Pas daljes nga Big Brother Vip3, Gabriele Mezini ka nisur te komentoje lojën e banorëve të tjerë, duke perfshire ketu dhe lidhjen me te perfolur te shtepise se famshme, ate mes Meritonit dhe Ilnises. Gabriele e nisi analizen e tij me marredhenien e Sarës me Bardhin, duke shprehur bindjen se ajo nuk ka per te qene jetëgjatë dhe do të të mbyllet shumë shpejt.

Fill pas daljes nga BBV3, Gabriele: Meritoni nuk e do Ilnisën!

“Me Sarën pata një debat aty dhe kuptova që karakteri i saj ishte që donte te bënte diçka. Sara duket sikur e tërheq Bardhin. Deri diku po e përdor. Heidi dhe Romeo më duket diçka e natyrshme.

Fill pas daljes nga BBV3, Gabriele: Meritoni nuk e do Ilnisën!

Kurse për pjesën e Meritonit ishte shumë lojë, nga ana e Ilnisës mund të ketë diçka të vërtetë, por nga Meritoni ishte lojë. Më shumë e shihja me Riken dhe mendoj se do ketë diçka mes atyre. Do të ndodhin shumë gjëra aty”, u shpreh Gabriele.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF