KreuCelebrity

Mediat publikuan të kaluarën e saj; Georgina Rodriguez fiton gjyqin (rreth 100 000 dollarë)!

Mediat publikuan të kaluarën e saj; Georgina Rodriguez fiton gjyqin

Georgina Rodriguez është me fat. Nëse Georgina Rodriguez tashmë është shumë e hapur dhe e ttregon jetën e saj pa problem, ajo nuk dëshiron që të dalin në dritë çështje e kaluara e sa. Kjo është arsyeja pse ajo ka luftuar kundër të gjitha mediave për të ruajtur privatësinë e së kaluarës dhe familjes së saj. Dhe gjykatat së fundmi kanë vendosur në favor të saj.

Konkretisht, Gjykata e Shkallës së Parë Nr. 3 e Pozuelo de Alarcon, e cila i ka dalë në mbrojtje Georgina dhe motrës së saj Ivana Rodriguez, duke dënuar kështu disa programe televizive t'i paguajnë 70 mijë euro influencues për ndërhyrjen në privatësinë e saj dhe të saj dhe 50 mijë euro për të dyja motrat për cenimin e privatësisë dhe imazhit për ato dhe babait të tyre.

Mediat publikuan të kaluarën e saj; Georgina Rodriguez fiton gjyqin

Gjyqtarja shprehet në dënimin e saj se fama, transcendenca dhe popullariteti që Georgina ka sot nuk ka asnjë lidhje me atë që ajo kishte në të kaluarën, përpara se të takohej me Cristiano Ronaldon. “Në atë kohë ajo sapo kishte filluar të njihej për lidhjen e saj romantike me futbollistin dhe në asnjë rast nuk e shijoi famën dhe projeksionin publik që ka për momentin”, shprehet gjyqtarja.

Sipas gjyqtares, në reality shoë-n e saj, Georgina nuk flet për të kaluarën e saj, ndaj nuk do t'u jepte asnjë legjitimitet mediave që kanë folur për fëmijërinë e saj apo kanë publikuar imazhe të saj kur ajo ka qenë e mitur. “Në dokumentarin e transmetuar në vitin 2022, nuk u referua dhe nuk u derdh asnjë informacion për jetën familjare të Georgina, në lidhje me prindërit apo anëtarët e tjerë të familjes, të fëmijërisë dhe adoleshencës së saj”.

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF