KreuCelebrity

Gjëja e parë që meshkujt vënë re tek një femër, nuk qenka aspak ajo që mendonim!

Gjëja e parë që meshkujt vënë re tek një

Sytë? Fytyra? Dekolteja? Jo, gjëja e parë që meshkujt vënë re tek një femër, sipas një sondazhi të fundit, nuk është asnjëra nga këto.

Anketimi në fjalë tregoi se tipari i parë i jashtëm që tërheq shumicën e meshkujve 74% janë flokët. Paskësaj, 44% shohin rrobat e saj, këmbët 25% dhe në fund grimin, 4%.

Gjëja e parë që meshkujt vënë re tek një

Në fakt, të paktën sipas të njëjtit burim informacioni, një grua me flokë të bukur ka më shumë gjasa që ta tërheqe një mashkull më teper se sa një dekolte e hapur.

Sipas prezantuesit Steve Ward, flokët e shëndetshëm dhe të kuruar i dërgojnë menjëherë mesazhin një mashkulli se je e përgjegjshme, elegante, e kujdesshme dhe se e vlerëson pamjen tënde, tipare keto që tërheqin një djalë apo një burrë.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF