KreuCelebrity

Lidhjet e destinuara të dështojnë sipas shenjës së horoskopi!

Lidhjet e destinuara të dështojnë sipas shenjës së

Njëri-tjetrit i nxjerrin ne pah vetëm më të keqen, ndërsa në lidhje pas fazës së parë të dashurisë shpejt bëhen njerëz të cilët thjesht ia nxijnë jetën partnerit. Disa shenja zodiaku thjesht nuk munden bashkë, sepse lidhjet e tyre të dashurisë janë plot stres dhe turbulenca.

Dashi dhe Akrepi

Të dy janë kokëfortë, të dy shumë shpejt hidhërohen dhe të dy dëshirojnë të jenë persona dominues në lidhje, thote Telegrafi. Edhe njëri edhe tjetri rrezatojnë vetëbesim, gjë që grindja mund të shndërrohet në arrogancë dhe pandjeshmëri.

Shigjetari dhe Bricjapi

Vlerat e tyre janë plotësisht të ndryshme, si edhe karakteristikat e tyre personale. Këto dy shenja shumicën e gjërave i shikojnë krejtësisht ndryshe, për ç’shkak grindjet janë të shpeshta dhe të pashmangshme.

Binjakët dhe Virgjëresha

Ata do ta çmendin njëri-tjetrin. Virgjëresha Binjakun do ta konsiderojë të rëndë dhe fëmijëror, ndërkaq Binjaku Virgjëreshën të lodhshëm si prind i rreptë.

Demi dhe Akrepi

Ky është kombinimi më i keq ndër të gjitha shenjat e horoskopit. Njëri nga tjetri nxjerrin vetëm më të keqen, ndërkaq në lidhje pas fazës së parë të dashurisë shpejt do të bëhen njerëz të cilët thjesht ia nxijnë jetën njëri-tjetrit.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF