KreuCelebrity

Të tjerat në këtë moshë bëhen nëna për herë të parë, Rosario Dawson u bë gjyshe!

Të tjerat në këtë moshë bëhen nëna për

Rosario Dawson, 44 vjec, njoftoi se së shpejti do të bëhet gjyshe. Aktorja e "Star Wars" adoptoi në vitin 2014 një vajzë 11-vjeçare, Isabella. Isabella tani është 21 vjeç dhe së shpejti do të bëhet nënë.  

Të tjerat në këtë moshë bëhen nëna për

Rosario është shumë e gëzuar nga ky fakt. Në një intervistë për Page Six, aktorja tha: “E gjithë kjo është vërtet  shumë emocionuese”. Megjithatë, ajo u shpreh se nuk do të jetë një gjyshe e zakonshme. 

Të tjerat në këtë moshë bëhen nëna për

Dawson pati rrëfyer në një intervistë të kaluar për revistën Health se ajo nuk shkoi në një agjenci birësimi për të marrë Isabellas. Aktorja e njihte nënën e vajzës dhe e kërkoi kudo kur mori vesh se ajo ishte në një jetimore. “Nuk bëhej fjalë që të merrja dikë tjetër... ishte një shenjë e qartë se kjo ishte ajo që duhej të bëja”. Rosario Dawson e ka përshkruar mëmësinë si “gjënë më të pabesueshme" që i ka ndodhur ndonjëherë.  

Të tjerat në këtë moshë bëhen nëna për

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF