KreuFashion

10 çantat e kozmetikës për të cilat ja vlen të shpenzohet!

10 çantat e kozmetikës për të cilat ja vlen të

Ndërkohë që mund ta mbani buzëkuqin tuaj të preferuar, apo lapsin e vetullës në një çantë dore ose xhep, zgjedhja e një prej çantave më të mira të stilit të kozmetikës ofron një zgjidhje të organizuar dhe elegante për ruajtjen e secilit prej të preferuarave tuaja të rutinës së bukurisë. Redaktorët e Bazaar sugjerojnë një sasi të vogël opsionesh të çantave kozmetike për të zgjedhur, dhe nëse jeni të fikusara pas firmave të njihura atëherë ky artikull është për ju. Nga ato minimaistet në të cilat nuk është printuar ‘bujarisht’ emri i markës, e deri tek ato që dallohen me kilometra larg se cilit brand i përkasin, më poshtë gjeni çantat e produkteve kozmetike, për të cilat ja vlen shpenzimi.

10 çantat e kozmetikës për të cilat ja vlen të

10 çantat e kozmetikës për të cilat ja vlen të

10 çantat e kozmetikës për të cilat ja vlen të

10 çantat e kozmetikës për të cilat ja vlen të

10 çantat e kozmetikës për të cilat ja vlen të

10 çantat e kozmetikës për të cilat ja vlen të

10 çantat e kozmetikës për të cilat ja vlen të

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF