KreuFashion

Dëshironi një triko të kuqe? Këtu do të gjeni 7 super modele për këto ditë festash (dhe jo vetëm)!

Dëshironi një triko të kuqe? Këtu do të gjeni 7 super

Është kohë festash dhe planet për dreka joformale me miqtë apo darka private familjare, janë të shumta.

E për të patur një ‘look’ të përshtatshëm për këto ditë, të paktën një pulovër e kuqe nuk duhet të mungojë në gardërobën tuaj.

Dëshironi një triko të kuqe? Këtu do të gjeni 7 super

Në morinë e pulovrave të kuqe, që padyshim janë veshja e momentit, ne kemi përzgjedhur disa prej modeleve më të bukura, nga të cilat do të frymëzoheni dhe do ta keni shumë herë më të lehtë të bëni zgjedhjen e duhur.. 

Por edhe pas përfundimit të festave, ju do të mund ta vishni në përditshmëri për të përballuar të gjitha angazhimet tuaja të përditshme me një ‘dozë’ të mirë vendosmërie...

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF