KreuFashion

Nëse keni nevojë për frymëzim veshjesh, Jennifer Lopez e ka thënë fjalën e saj!

Nëse keni nevojë për frymëzim veshjesh, Jennifer Lopez e ka

Nëse keni nevojë për frymëzim veshjesh, Jennifer Lopez e ka

Që nga fillimi i karrierës së saj në fillim të viteve '90, Jennifer Lopez, ikona e stilit, na ka dhuruar pamje fantastike. Kur nuk është në tapetin e kuq, stili i saj i rrugës është po aq i mrekullueshëm. Editorët e modës janë shprehur se ‘street style’ i Jennifer Lopez nisi të bëhej më shumë interesant pas vitit 2010, duke e cilësuar divën e kinematogrfisë dhe këngës si gruaja që di si të përfitojë sa më shumë nga një shëtitje në rrugë. Çelësi i suksesit të saj është se ajo i mban gjithmonë disa gjëra të bazike, duke përfshirë veshjet me ngjyra dhe bizhuteri të trashë. Një nga aspektet që dallon është se sa e guximshme është J.Lo. Kur ajo angazhohet,  angazhohet 100 për qind. Për Jenny from the block, nuk ka asnjë problem të veshi një ngjyrë të guximshme nga koka tek këmbët, ose të nxjerri barkun.  Nëse keni nevojë për frymëzim, më poshte gjeni disa nga veshjet më mbresëlënëse të Jennifer Lopez gjatë ecjeve të saj në rrugë, për të shkuar kushedi se ku.

Nëse keni nevojë për frymëzim veshjesh, Jennifer Lopez e ka

Nëse keni nevojë për frymëzim veshjesh, Jennifer Lopez e ka

Nëse keni nevojë për frymëzim veshjesh, Jennifer Lopez e ka

Nëse keni nevojë për frymëzim veshjesh, Jennifer Lopez e ka

Nëse keni nevojë për frymëzim veshjesh, Jennifer Lopez e ka

Nëse keni nevojë për frymëzim veshjesh, Jennifer Lopez e ka

Nëse keni nevojë për frymëzim veshjesh, Jennifer Lopez e ka

Nëse keni nevojë për frymëzim veshjesh, Jennifer Lopez e ka

Nëse keni nevojë për frymëzim veshjesh, Jennifer Lopez e ka

Nëse keni nevojë për frymëzim veshjesh, Jennifer Lopez e ka

 

 

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF