KreuFashion

Përse VIP-at shqiptarë janë dashuruar me këtë trëndafil?

Përse VIP-at shqiptarë janë dashuruar me këtë

Trëndafili në xhekate, bluza e fustanet e VIP-ave shqiptare, është kthyer ne nje element qepo e shohim kudo se fundi. Detaji ne fjale tashmë është viral dhe nuk po i reziston askush.

Gjon Karrica, për publikun i njohur si Lugati, e ka përdorur trëndafilin në disa veshje skenike dhe trendi është vazhduar masivisht nga të famshëm të tjerë, shkruan “Kosovarja”. Ja disa foto qe tregojne manine e yjeve te showbizit tone per trendafilin ne veshje:

Përse VIP-at shqiptarë janë dashuruar me këtë
Përse VIP-at shqiptarë janë dashuruar me këtë
Përse VIP-at shqiptarë janë dashuruar me këtë
Përse VIP-at shqiptarë janë dashuruar me këtë
Përse VIP-at shqiptarë janë dashuruar me këtë
Përse VIP-at shqiptarë janë dashuruar me këtë

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF