KreuFashion

Është koha e pardesyve! Modelet e duhura për këtë pranverë!

Është koha e pardesyve! Modelet e duhura për këtë

Modelet dhe kombinimet fituese që do të kompletojnë pamjet tuaja pranverore janë të gjitha këtu!

Një pardesy është një aleate e pazëvendësueshme dhe e domosdoshëm për sezonin e pranverës. Më shumë se veshje të sipërme, një pardesy na jep shumë kënaqësi për sa i përket pamjes.

Është koha e pardesyve! Modelet e duhura për këtë

Dhe nuk po flasim vetëm për modelin klasik, por edhe për versionet e shumta të cilat, nga pasarelat në vitrina, ato vendosin trendin, sikurse palltot e reja të shkurtra - super virale në Instagram dhe TikTok.

Variacionet janë të shumta, si dhe opsionet e veshjes dhe kombinimet e mundshme. Ne kemi shqyrtuar të gjitha propozimet e modës dhe kemi mbledhur modelet më të bukura nga të cilat do të frymëzoheni..

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF