Përbërësit: ostrike, 1/2 shegë, 3 feta molle jeshile, 1 domate, 1 tas i vogël selino, 1 fletë presh, 1 qepë e njomë, nenexhik, 1 lugë gjelle uthull, 2 lugë lëng limoni, 1 lugë gjelle vaji lajthie, 1 lugë gjelle miell, kripë dhe piper.
Përgatitja: Përgatitni kokrrat e shegës, hidhini në një tas dhe shtrydhini lëngun me anë të një luge duke i shtypur. Prijeni në fije të holla fletën e preshit dhe hidheni të skuqet në vaj të nxehtë. Pritni selinonë dhe mollën, bashkojini me lëngun e limonit, vajin e lajthisë, kripën dhe piperin. Ndani domaten në mes dhe hiqni tulin me anë të një luge. Pritni qepën, e përzieni me domate, shtojini lëngun e uthullës, nenexhik të grirë dhe kripë.
Hapni ostriket me thikë dhe brenda mbushini me salcën që krijuam me fruta dhe perime. Shërbejini në një pjatancë me shtrat akulli dhe të dekoruara me kokrra shege.

Smalti i gjetheve në thonjtë tuaj

10 modele për flokë të valëzuar

9 truke stili për të përballuar të ftohtin

Sa shpesh duhet të ndryshoni çarçafët?

Nuk do të lodhemi kurrë nga xhinset e zeza


Dekor me gjethe


Max Mara sugjeron 5 dhurata festash për femrat


Pantone zbulon ngjyrat e vitit 2018

Kombinohuni me stil si Kate Middleton

12 momente në foto të kapura në çastin e duhur!

Gjithçka që duhet për Krishtlindje është blu!


Efektet shok të modës për 2017-ën



Lëkurë si e Karlie Kloss? Ja sekreti i modeles!
