Tashmë stil jetese; frymëzohuni nga VIP-at për një maskë interesante! - Celebrity
KreuCelebrity

Tashmë stil jetese; frymëzohuni nga VIP-at për një maskë interesante!

Nuk e dimë sa do zgjasi, e fatkeqësisht askush nuk di të japë një përgjigje të saktë, por ajo që dimë është se tashmë për një periudhë të pacaktuar, maska po dhe duhet të kthehet në stil jetese.


Si qëllim kryesor mbrojtja nga Covid e mandej pse jo si pjesê fashion të outfit-it tonë, tashmë kur zgjedhim njē veshje mund edhe ta kombinojmê me maskën.


E gjithë bota tashmë e ka pjesë të veshjes një mbrojtëse në fytyrë, dhe paparacêt kanë fiksuar emrat mē të njohur VIP botëror të cilët kanë respektuar masat e pandemisë globale.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF