KreuStil Jetese

Në fillim Xhemi e Arbana, por tani edhe Ilva: a është kjo jeshilja më “in”  e momentit?

Në fillim, bënë “xing” Xhemi me Arbanën: të dyja u shfaqën në ekran me një jeshile te bukur në mente, dhe këtë e tregoi vetë Arbana me një postim në Instagram ku shpjegonte se kanë menduar të dyja në të njëjtën mënyrë, por nuk është se e kishin bërë me fjalë! “Do thoni ju e keni bërë me llafe, por jo. Shoqet e ngushta mendojnë njësoj dhe papritur vishen njësoj. Fundjava në ‘Top Channel’ do të jetë jeshile”, shkruante ajo.

Por duket nuk paska thjesht një koincidencë momenti, sepse me të njëjtën ngjyrë dhe po me kostum si Xhemi u shfaq dhe Ilva Tare, ndaj tani vërtet po mendojmë se duhet ta shohim me “ sy tjetër” këtë lloj jeshile, sepse qenka shume “in”!

Jeshilja nuk është një ngjyrë së cilës t`i druhemi dhe këtë e kanë treguar fare mirë yjet edhe në tapetin e kuq!

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF