Anxhela Peristeri vazhdon të befasojë me humbjen e peshës, dhe me faktin që ka arritur ta ruajë rezultatin e sakrificavë të bëra për të hrqur kilogramët e tepërt. Gjatë bisedës me Ervin Kurtin në rubrikën “N’fermë” të emisionit “E diell”, këngëtarja përmendi dhe faktin që më parë kishte arritur të peshonte 85 kg, ndërsa sot është 65.
Si I hoqi 20 kile?
Përmes kujdesit me ushqimit, palestrës dhe faktit që nuk konsumon më ..bukën! Anxhela e ka përmendur dhe më parë, por tani që e ritheksua, na u kujtua dhe ne. “Për të gatuar, gatuaj vetë. Porosis edhe ndonjëherë nga jashtë kur jam e lodhur, por kryesisht vetë”, rrëfeu ajo, Ndërsa tek buka I mëshoi idesë që nuk duhet konsumuar sepse sipas saj “ ka gluten dhe gluteni të fryn”!