Një yll i vërtetë: Eli Fara nxjerr foton nga arkiva!

Që vazhdon të mbetet bukuroshe, për këtë s`kemi se c`themi!

Por me një foto të hershme ku shfaqet në moshë fare të re në breg të detit, Eli Fara vërtet që na befasoi! Aty shihet qartë një bukuri natyrale  që të bën për vete!

E thjeshtë, dhe fare “ujë e sapun”, Eli duket kaq e ëmbël dhe e freskët. “Iku dhe kjo verë”, ka shkruar këngëtarja në krah të postimit, ku vëmendjen më shumë sesa mesazhi, e rrëmbeu pamja e saj në këtë kthim pas në kohë!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article