Si të vishni perlat sipas Coco Chanel

Coco Chanel ishte një mjeshtre e stilit, aq sa këshillat e saj janë ende të vlefshme, më shumë se një shekull pas dyqanit të saj të parë në Deauville (1914). Në botën e bizhuterive ajo ka vendosur rregulla të rrepta, se si të vishen perlat. Ajo i trajton ato si një aksesor që zbukuron, me rëndësi të njëjtë ose më tepër se një aksesor tjetër si canta apo kapela.

Midis imazheve të arkivit dhe vështrimeve të pasarelës, ja se si të vishni perlat sipas Coco Chanel:

Vishni perlat dhe zinxhirët së bashku për të krijuar një ‘metissage’ të rafinuar dhe efektiv

Mbuloni dekoltenë me gjerdanët bavarezë

Zbukuroni pjesën e pasme me më shumë gjerdan

Zgjidhni rrathë në çifte, për t’i treguar mbi byrzylykët dhe doreza

Zbukuroni belin me rripa xhevahire të pasura me perla mikro dhe makro

Kur keni dyshime, bollëk me varse perlash

Coco Chanel
Coco Chanel
Coco Chanel
Coco Chanel
14

Coco Chanel

© Press Office

Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Previous ArticleNext Article