Klaudio Fashion/ Si të visheni bukur, pa shpenzuar shumë!

Klaudio Fashion tashmë është bërë viral në rrjete sociale, një dyqan online ku gjenden artikuj nga më të ndryshmit për femra, meshkuj, por edhe shtëpinë. Stile unike, qindra artikuj, por ajo që bien në sy janë super ofertat të cilat nuk mungojnë në asnjë ditë të javës.


Kjo kompani, me vendndodhje në qytetin e bukur të Korçës, operon në treg prej 29 vitesh, dhe është padyshim dyqani më i njohur i veshjeve në këtë qytet, ku tashmë ndër destinacionet e ndyshme turistike, të gjithë kemi si ndalësë disa orë blerjesh në Klaudio Fashion. Që në gjenezën e tij, në vitin 1993 Klaudio Fashion ka patur në fokus ofrimin e trendeve të fundit të modës më çmime të përballueshme për këdo.


Në vitin 2015 kur themeluesit vendosën të kalojnë edhe me shitje online fillimisht në Facebook dhe më vonë edhe në Instagram, suksesi dhe pëlqimi nga klientë nga e gjithë Shqipëria ishte shumë i shpejtë. Marrëdhënia korrekte dhe besnikëria e tyre është padyshim vula e cilësisë dhe suksesit.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article