KreuCelebrity

“A do ta falje tradhtinë?” Ja si përgjigjet Dojna Mema

Teksa është në pritje në ëmbël, moderatorja ndan herë pas here përjetime dhe ndjesi më ndjekësit e saj në instagram rreth shtatzënisë dhe jo vetëm.

Shpesh mami në pritje u përgjigjet pyetjeve të shumta që i bëjnë fansat e saj, si përshëmbembull nëse Dojna do ta falte tradhtinë apo jo. Duket se moderatorja ka një përgjigje të prerë rreth këtij fenomeni duke u përgjigjur se nuk do ta falte kurrë një veprim të tillë të partnerit.

“A do ta falje tradhtinë, jo atë seksuale. Është më tepër se aq”; pyet njëra prej ndjekëseve

“E di çfarë? Jo nuk e mendoj. Kur ti lidh jetën me dikë, ai të bëhet familje dhe familja nuk të tradhton. Nëse ndodh nuk është e tillë”; sqaroi ndjekësen Dojna

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF