KreuStil Jetese

Receta/ Koktejet e Verës me Gin Robby Marton nga LM Comercial

Shijoni koktejet më të mira verore buzë bregut të detit gjatë pushimeve. Bordo zgjodhi katër kokteje unike në shije sepse janë me bazë Gin Robby Marton, produkt cili vjen në Shqipëri nga LM Comercial, distributor zyrtar për vendin tonë dhe furnizues i të gjitha bareve dhe restoranteve më të mira. Katër koktejet u përgatitën për Bordo  nga baristi i restorant MeNam, janë të freskëta, ideale për sezonin e verës dhe mjafton të zgjidhni njërin që ju pëlqen dhe mund ta porositni kudo që ndodheni në baret e plazhit ose restoranteve ku jeni duke pushuar.

Royal Hawaiian

Përbërësit:

Pasion Sour

Përbërësit:

Gin fiz

Përbërësit:

Italian mule

Përbërësit:

Botuar ne BORDO, Korrik 2022!

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF