Tashmë edhe pedagoge? Kim Kardashian jep leksione për studentët e Harvardit!

Harvardi është një nga qendrat më të rëndësishme të studimit në mbarë botën. Procesi i gjerë i përzgjedhjes së tij do të thotë se shumë nuk plotësojnë kërkesat e vendosura nga drejtorët dhe vetëm disa arrijnë të gjejnë një vend për të studiuar në këtë universitet. Vizita e fundit në këtë qendër të nderuar ka qenë nga Kim Kardashian.

 

Modelja ka qenë e lidhur me famën që në moshë të vogël, por prej disa vitesh Kardashian dëshiron të përfitojë nga ndikimi i saj në shoqëri për të ndihmuar njerëzit e tjerë. Një shembull i qartë janë studimet e saj të fundit në drejtësi, ku avokatja e re ka arritur të nxjerrë nga burgu njerëz të pafajshëm. Por tani Kim Kardashian është rikthyer në kolegj për një arsye krejt tjetër.

Ylli i realitetit “Keeping Up With the Kardashian” ka marrë një avion në shtetin e Massachusetts për të ulur në Universitetin e Harvardit, por kjo nuk do të thotë se Kim do të jetë një studente e re, por modelja ka dashur të flasë  për studentët që studiojnë biznes.

Sipas medias amerikane “The New York Post”, Kardashian ka dashur të tregojë se si lançoi markën e saj ‘SKIMS’, e cila aktualisht vlerësohet në rreth 3.2 miliardë dollarë. Biseda zgjati dy orë dhe në të sipërmarrësja u shpjegoi studentëve se si e themeloi biznesin e saj, rrugën që ka ndjekur deri më sot dhe përfitimet që i ka sjellë.

Vizita e Kim Kardashian duket se disave nuk i ka pëlqyer, pasi rrjetet sociale janë mbushur me meme dhe komente negative ndaj modeles, ku kritikojnë famën e saj dhe ardhjen nga një familje me para.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article